Sıra dışı kutlama: Şevval Sam yeni yaşına Ölüler Günü Festivali’nde girdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Sıra dışı kutlama: Şevval Sam yeni yaşına Ölüler Günü Festivali’nde girdi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

50 yaşına giren şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, doğum gününü Meksika’daki Ölüler Günü Festivali’nde kutladı.

Son olarak Yasak Elma dizisinde Ender karakteriyle izleyici karşısına geçen Şevval Sam, son yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Yeni yaşına Meksika’da giren isim, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.

Oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, 50. yaşını kutlamak için Meksika’ya uçtu. Yıllardır hayalini kurduğu festivale katılan Sam, ilginç makyajıyla çektirdiği karelere kişisel Instagram’ından yer verdi. 

“EN BÜYÜK HAYALİM MEKSİKA ÖLÜLER GÜNÜ’NE GİTMEKTİ”

Hayatının en güzel tatilini geçirdiğini belirten Şevval Sam, doğum gününü kutlayanlara teşekkür etti ve duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Çoook uzaklardan yazıyorum dostlar… (11 saat fark) Bu sene bir 11 saat geç gireyim yeni yaşıma dedim, neyse dönünce öderim. Hatta Ölüler Günü’nde bir ölüverip gelip sıfırlanayım dedim. 50 yıldır bu planette olmak çok enteresan, Düşününce acısıyla tatlısıyla hikayemi seviyorum. Bunca yıl en büyük hayalim Meksika Ölüler Günü’ne gitmekti. Prenses’imin ülkesine. Bu sene bu hayalimi yarı yüz yaşımda gerçekleştirdim. Dünya değişiyor her geçen gün, gezmek görmek lazım. Hayatımın en güzel tatilini yaptım diyebilirim. Birkaç fotoğraf paylaşıyorum. Devamı gelir. Bir açılış yapayım. Yeni yaşımı kutlayan herkese çoook teşekkür ediyorum. Cevap verebildiklerim veremediklerim.. Sevginiz benim için çok kıymetli bunu unutmayın lütfen.”

Sıra dışı kutlama: Şevval Sam yeni yaşına Ölüler Günü Festivali’nde girdi

Şevval Sam’ın paylaşımının altına Suzan Kardeş, Arzum Onan, Demet Evgar, Gonca Vuslateri, İnci Aksoy gibi isimler yorum yaparak, ünlü sanatçının doğum gününü kutladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...