Sinem Uslu annesi için dua istedi: Kemoterapiye başladık, zorlu bir sürece girdik

Düzenleyen:
Sinem Uslu annesi için dua istedi: Kemoterapiye başladık, zorlu bir sürece girdik

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Sinem Uslu, sekiz aydır sağlık sorunları ile mücadele eden ve kemoterapiye başlayan annesi Ferhan Zuhal Öztürk için yardım çağrısında bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uslu, annesi için gönüllülerin kan bağışı yapmalarını rica etti.

Arka Sokaklar dizisinde bir dönem Gamze karakterine hayat veren ve uzun süredir ailesiyle sessiz bir yaşam sürdüren Sinem Uslu, üzücü haberi Instagram hesabından paylaştı. Annesinin bir süredir sağlık problemleriyle mücadele ettiğini belirten isim, kemorterapi tedavisinin başladığını belirterek sevenlerinden dua istedi.

Sinem Uslu annesi için dua istedi: Kemoterapiye başladık, zorlu bir sürece girdik

“KEMOTERAPİYE BAŞLADIK, ZORLU BİR SÜRECE GİRDİK”

Annesiyle çektirdiği bir kareye şahsi hesabından yer veren Sinem Uslu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Annem Ferhan Zuhal Öztürk, 8 aydır KMML (Kemik iliğinin kan üretmemesi) tedavisi görüyordu. Ayda bir iğneyle yapılan tedavi olumlu sonuç veriyor derken bir anda akut lösemi denilen, AML hastalığına evrildi. 3 gün süren bir yoğun bakım sürecinden sonra kemoterapiye başladık, zorlu bir sürece girdik. Bu süreçte düşen kan değerleri ve trombositleri yüzünden kan ve aferez trombosit bağışına ihtiyaç duyuyoruz. Tek seferlik değil, kan bağışlarının sürekliği önemli. Kanın kendini yenilemesi için.”

“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

Annesi için kan ihtiyacı olduğunu belirten Uslu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Annemin kan grubu 0+. Diğer kan grubuna ait bağışçıların bağışları da bizim için çok önemli çünkü değişimle daha çabuk kendi grubumuzdaki kana ulaşabiliyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz. Herkese sonsuz teşekkürler. Dualarınızı eksik etmeyin.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...