Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun evliliğinde kriz mi var? Ünlü çift cephesinden ilk açıklama…

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun evliliğinde kriz mi var? Ünlü çift cephesinden ilk açıklama…

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’a ihanet ettiği iddiası sosyal medyada hızla yayıldı. Aldatma söylentilerinin ardından ilk açıklama geldi.

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal ile ilgili çok konuşulan bir iddia ortaya atıldı. Kim Milyoner Olmak İster sunucusu ve oyuncu İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’ı aldattığı öne sürüldü. 

Kenan İmirzalıoğlu ile meslektaşı Sinem Kobal, 2016 yılında hayatlarını birleştirdi. Görkemli bir düğünle Cunda adasında evlenen ikilinin düğününe akrabaları ve yakın dostları katıldı. Çift, 2020 yılında kızları Lalin’i 2022 yılında ise Leyla’yı kucaklarına alarak evliliklerini iki çocukla taçlandırdı. 

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Mutlu bir evlilik sürdüren çiftten hayranlarını endişelendiren bir haber geldi. Kenan İmirzalıoğlu’nun 8 yıllık eşi Sinem Kobal’a ihanet ettiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Sosyal medyada yayılan dedikodular sonrası ikili kısa sürede Twitter’da da gündem oldu. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın sosyal medyadaki paylaşımlarının altına "Açıklama yapmalısınız" ,  "Kenan İmirzalıoğlu'nun böyle bir şey yapacağına inanmıyoruz" tarzında çok sayıda yorum geldi.

“SÖYLENTİLER GERÇEK DEĞİL”

İki çocuk sahibi ünlü çift, sonunda sessizliğini bozdu ve haklarında çıkan haberlere cevap verdi. Ünlü ikilinin cephesinden 2. Sayfa’ya yapılan açıklamada söylentilerin gerçek olmadığının altı çizildi. Ayrıca Kobal ile İmirzalıoğlu, evliliklerinde herhangi bir sorun yaşamadıklarını da belirtti. 

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun evliliğinde kriz mi var? Ünlü çift cephesinden ilk açıklama…

SİNEM KOBAL: KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM

Setlere dönmeye hazırlanan Sinem Kobal, son verdiği bir röportajda aile hayatından bahsetmişti. Kobal, "Kenan çok iyi bir baba gerçekten. Onunla gurur duyuyorum ve kendimi şanslı hissediyorum. Leyla ile Lalin'in sanatla, doğayla, müzikle iç içe büyümesini istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...