'Sinem Kobal bebeğini düşürdü' iddiasına ilişkin açıklama geldi

Düzenleyen:
'Sinem Kobal bebeğini düşürdü' iddiasına ilişkin açıklama geldi

MAGAZİN Haberleri

Uzun süredir setlerden uzak olan oyuncu Sinem Kobal'ın kısa süre önce bebeğini düşürdüğü iddia edilmişti. Güzel oyuncudan açıklama geldi...

Sinem Kobal'ın bebeğini düşürdüğü iddiaları magazin gündemine düşmüştü... Uzun zamandır setlerden uzak olan oyuncudan bu haberlerle ilgili açıklama geldi. 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan oyuncu Sinem Kobal, instagram hesabından yaptığı açıklama ile bu haberleri yalanladı.

Teve2'de 2. sayfa programını sunan Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt Sinem Kobal'ın 3 hafta önce hamile olduğunu açıkladı. Instagram hesabından açıklama yapan Kobal ise bebek haberlerinin yalan olduğunu söyledi.

3 hafta önce bebek düşürdüğü yönünde haberleri yapılan Sinem Kobal, Instagram hesabının hikaye bölümünden açıklama yaparak "Bugün hakkımda çıkan haber tamamen hayal ürünüdür. Böyle özel ve hassas konularda sırf dikkat çeksin diye masa başında üretilen bu haberleri duyarsız ve acımasız buluyorum" dedi.

800 bin liralık düğün

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Mayıs 2016'da Ayvalık-Cunda Adası'nda evlenmişti. Çiftin 800 bin liraya mâl olan düğünü 2 gün 2 gece sürmüştü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...