Sinan Akçıl’dan itiraf! Seçil Erzan dolandırıcılığı sanat dünyasına da sıçramış

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Sinan Akçıl’dan itiraf! Seçil Erzan dolandırıcılığı sanat dünyasına da sıçramış

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Bankacı Seçil Erzan’ın aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi futbolcuların da yer aldığı onlarca kişiyi ‘yüksek faizli gizli fon’ vaadiyle milyonlarca dolar dolandırıldığı iddia edildi. Şarkıcı Sinan Akçıl, benzer bir olayın sanat camiasında da yaşandığını iddia etti.

Bir bankanın şubesinde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan’ın aralarında Fatih Terim, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuların da yer aldığı onlarca kişiyi ‘yüksek faizli gizli fon’ vaadiyle dolandırdığı iddia ediliyor.

Hazırlanan iddianamede, Erzan'ın, müştekilerin verdiği paralara ilişkin sahte belgeler oluşturarak, bu belgelere bankanın kaşesini ve ıslak imzasını atıp müştekilere teslim ettiği ve dolandırıcılık kastıyla hareket ettiği kaydediliyor.

226 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Erzan'ın ‘özel belgede sahtecilik’ ve ‘tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında, kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından 69 yıldan 226 yıla kadar hapsi isteniyor.

ŞARKICILAR ARASINDA DOLANDIRICILIK İDDİASI

Birçok futbolcunun parasını kaptırdığı dava devam ederken, şarkıcı Sinan Akçıl çok konuşulacak bir iddiayla gündeme geldi. Akçıl sanat camiasının içinde de Seçil Erzan gibi insanların olduğunu belirterek çarpıcı iddialarda bulundu. 

Sabah’ta yer alan haberde; futbol camiasındaki dolandırıcılığın sanat dünyasında da yaşandığını öne süren Akçıl, şöyle konuştu: 

“Birkaç yıl önce şarkıcılar arasında da oldu böyle bir durum. Seçil Erzan kadar dolandırıcı birisi bizden de para almaya çalıştı.” 

“BENİ DE EŞİMİ DE DOLANDIRMAYA ÇALIŞTI”

Söz konusu kişinin kendisini de dolandırmaya çalıştığını belirten Akçıl, “Hatta benim o zamanki eşimden de almaya çalıştı. Sanat dünyası bu olayı çok duyurmadı, kapandı gitti. Şöyle örnekleyeyim konuyu, birisi size '6 kamera ver bana, size 18 kamera vereyim' dese, kabul edersiniz. Yapıyorsan böyle şeyleri vergi ödeyerek yapacaksın. Resmi olmalı yani” dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...