Sihirli Annem’in Kerem ve Ceren'i yıllar sonra aynı pozu verdi, fotoğrafa beğeni yağdı

Düzenleyen:
Sihirli Annem’in Kerem ve Ceren'i yıllar sonra aynı pozu verdi, fotoğrafa beğeni yağdı

MAGAZİN Haberleri

Ekranların uzun soluklu dizisi Sihirli Annem’de Kerem ve Ceren karakterlerini canlandıran oyuncular Michelle Cedolini ile Gizem Güven bir araya geldi. İki ünlü oyuncu dizide hafızalara kazınan bir pozun aynısını yıllar sonra yeniden verdi.

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala tekrarları ile ekranlarda yer alan dizi Sihirli Annem’in oyuncularının son halleri de büyük ilgi görüyor. Şimdilerde aralarında çocuk sahibi olanların da olduğu, o dönemin çocuk oyuncularının değişimlerinin yanında, dizinin karakterleri de değişimleri ile dikkat çekiyor.

Bir döneme damga vuran "Sihirli Annem" dizisinde çocuk oyuncuların şimdiki halleri de merak ediliyor. O dönemin çocuk oyuncuları Ceren, Cem, Çilek, Toprak, Tuğçe ve Kerem hala görüşmeye devam ediyor.

Sihirli Annem’de Kerem ve Ceren karakterlerini canlandıran oyuncular Michelle Cedolin ve Gizem Güven yıllar sonra bir araya geldi. İki ünlü oyuncu, izleyicilerini eski günlere götürdü.

Aralarındaki bağlantıyı koparmayan iki ünlü oyuncu, buluşmalarından sempatik fotoğraflar paylaştı. Gizem Güven ve Michelle Cedolin yıllar önce bir sahneden çekilen ve hafızalara kazınan görüntüyle aynı pozu verdi.

Sihirli Annem sevenler bu fotoğrafa beğeni ve yorum yağdırdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...