Sihirli Annem'in Betüşü şaşırttı! Boyunca oğlu var

Düzenleyen:
Sihirli Annem'in Betüşü şaşırttı! Boyunca oğlu var

MAGAZİN Haberleri

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala tekrarları ile adından söz ettiren 'Sihirli Annem' dizisinin oyuncularının son halleri de büyük ilgi görüyor.

Şimdilerde aralarında çocuk sahibi olanların bile olduğu, o dönemin çocuk oyuncularının değişimlerinin yanında, dizinin büyük karakterleri de değişimleri ile dikkat çekiyor.

Bir döneme damga vuran "Sihirli Annem" dizisinde 'Betüş karakterini canlandıran İnci Türkay, uzun yıllar beraber olduğu eski manken ve oyuncu Atilla Saral ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu.

Atilla Saral ile Londra'da yaşamını sürdürmeye devam eden İnci Türkay, Türkiye'deki hayranlarıyla zaman zaman sosyal medya hesabından hasret gideriyor.

Yaptığı paylaşımlarla ilgi odağı olan Sihirli Annem'in Betüş'ü İnci Türkay, son kareleriyle takipçilerini hayrete düşürdü.

 

Oğlu Ali ile geçmiş dönemde çekildiği kapak fotoğraflarını paylaşan Türkay, takipçilerini geçmişe götürdü.

 

O kareleri kendisine hatırlatan hayranlarına teşekkür etti.

Sihirli Annem'in Betüşü şaşırttı! Boyunca oğlu var

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...