‘Şiddet görüyorum’ diyen Kutsi’nin eşinden geri adım: Sözlerim yanlış anlaşıldı

Düzenleyen:
‘Şiddet görüyorum’ diyen Kutsi’nin eşinden geri adım: Sözlerim yanlış anlaşıldı

MAGAZİN Haberleri

Dün sosyal medya hesabından “Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla psikolojik şiddet görüyorum” diyen Kutsi'nin eşi Sibel Ülker, yeni açıklamada bulundu. Geri adım atarak sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirten Ülker, “Paylaşımımda sevgili eşim Kutsi'nin ismi dahi geçmemiştir. Kendisiyle boşanmadığımız gibi böyle bir durum söz konusu dahi değildir” dedi.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi, 7 yıldır birlikte olduğu Feyza Çıpa’dan ayrıldıktan sonra sürpriz bir şekilde evlenmişti. Kutsi, “Benim Annem Bir Melek” dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu.

İkilinin birlikteliğinde magazin kulislerine damga vuran bir gelişme yaşanmış, Kutsi’nin eşi Sibel Ülker, sosyal medya hesabından şiddete uğradığını açıklamıştı. “Bir yıldır psikolojik şiddet görüyorum” diyen Ülker, geri adım atarak sözlerinde eşini kastetmediğini belirtti.

“BİR YILI AŞKIN SÜREDİR ŞİDDET GÖRÜYORUM”

Instagram hesabından paylaşım yapan Ülker “Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber gördüğüm psikolojik şiddet ve manipülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklıyor olacağım. Şu an söyleyeceğim tek şey; bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu ve o maskelerin altında hiç bilmediğiniz yüzleri var” demişti.

“BÖYLE BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”

Yaptığı yeni paylaşımla eşi Kutsi’yi kastetmediğini belirten Sibel Ülker şunları söyledi:

“Dünkü yaptığım paylaşım tamamen yanlış anlaşılmıştır. Paylaşımımda sevgili eşim Kutsi'nin ismi dahi geçmemiştir. Kendisiyle boşanmadığımız gibi böyle bir durum söz konusu dahi değildir. Konu zaten Kutsi ile evli olduğum için etraftan yapılan manipüle ve baskılarla alakalıdır. Yüzlerinde bir maskeyle bana oyuncuları taş çıkartan performans sergileyip arkamdan çevrilen işlerdir. Gizli olan Instagram sayfamdan yaptığım bu paylaşımı böyle yorumlanarak yayılmasına ve gündemi meşgul etmesine üzgünüm.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...