Sibel Can'ın hayali gerçek oluyor

Düzenleyen:
Sibel Can'ın hayali gerçek oluyor

MAGAZİN Haberleri

Sibel Can, ocak ayında Burhan Bayar şarkılarından oluşan ‘genç kızlık hayalim’ dediği albümünün çıkacağı müjdesini verdi.

Şarkıcı Sibel Can, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde bir konser verdi. ‘Mutlu Ol Yeter’, ‘Yalnızım’ ve ‘Mavi Mavi’ gibi birçok şarkının bestekarı Burhan Bayar’ın parçalarını seslendireceği albümünün ocakta çıkacağının müjdesini veren Can, “Çok özel bir albüm. Benim yorumcu olarak gurur duyduğum, benim için bir onur albümü diyebilirim. Genç kızlık hayalim gerçekleşiyor. Burhan Bayar şarkıları söyleyeceğim” dedi.

İBO’NUN YERİ AYRI

 İbrahim Tatlıses’in ve Müslüm Gürses’in söylediği bütün şarkıları bir kadın olarak ilk defa ben söyleyeceğim diyen Can, “Onlardan sonra söylemek de bana gurur veriyor. Çünkü Burhan Bey özellikle benim seslendirmemi istemiş. Bu da dünyanın en güzel şeyi. İnşallah ocak ayına yetiştireceğim” diye konuştu. Sibel Can, Tatlıses’in de albümüyle ilgili olarak “Bende yeri ayrı. Ne zaman çağırsa seve seve giderim şarkı söylemeye” dedi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...