Sibel Can'a ilginç doğum günü

/ Kaynak: İHA
Sibel Can'a ilginç doğum günü

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan ünlü sanatçı Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, annesinin için doğum günü partisi verdi.

Ünlü sanatçı Sibel Can yaş gününde çok ilginç bir sürprizle karşılaştı. Sibel Can Monaco'da tatil yaparken Hakan Ural'dan olan oğlu Engincan Ural ise annesi adına doğum günü partisi verdi. Annesi Can'dan ayrı olarak Bodrum'da tatilini sürdüren Ural, gerçekleştirdiği doğum günü partisi ile annesinin yaş gününü kutladı. Yalıkavak Bilyonere Clube düzenlenen partiye Engincan Ural annesi Sibel Can'ın 44'cü yaş gününü kutladı. Partiyi baştan sona internet üzerinden annesine canlı olarak izlettiren Engincan, ünlü sanatçıya duygu dolu anlar yaşattı. Doğum günü partisinde oğlu Engincan Ural annesi adına doğum günü pastası da kesti. Sabaha kadar eğlenen Ural, annesinin yaş gününü yakın arkadaşları ile eğlenerek kutladı.
MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...