Sibel Can ile İbrahim Tatlıses düet yapacak

Sibel Can ile İbrahim Tatlıses düet yapacak

MAGAZİN Haberleri

Verdiği bir konserde türkücü İbrahim Tatlıses'ten bahseden Sibel Can, Tatlıses'in albümünde yer almak istediğini söyledi

Gürcistan'da konser verdi Sibel Can, Gürcistan'ın Batum şehrindeki Leogrand Hotel'in açılışında konser verdi. Oryantal Didem'in dans gösterisi ile başlayan gecede sevilen şarkılarını seslendiren Can, yaklaşık 2,5 saat sahnede kaldı. Sanatçı, gecenin sonunda otel yöneticileriyle birlikte pasta kesti. Batum'a ilk kez geldiğini söyleyen Can, "Şehre bir gün önce geldim ve turistik bir gezi yaptım, herkese tavsiye ederim" dedi.


İBO'NUN ALBÜMÜNDE YER ALMAK İSTİYORUM
Gecede sorularını da yanıtlayan Sibel Can, Tarkan imzalı "Bir Parmak Bal" adlı yeni single'ının cuma günü çıkacağını açıkladı. Yakın dostu İbrahim Tatlıses'ten de bahseden Can, "Uzun zamandır üzerinde çalıştığı albüm çalışmasını dinledim. O albümde yer almak istiyorum. Düet yapabiliriz" dedi.


Kaynak: Hürriyet


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...