Şeyma Subaşı ile birlikte olduğu iddia edilen İzzet Antebi ateş püskürdü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Şeyma Subaşı ile birlikte olduğu iddia edilen İzzet Antebi ateş püskürdü

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Mısırlı Mohammed Alsaloussi'den boşanan Şeyma Subaşı ile İzzet Antebi’nin birlikte öne sürülmüştü. Antebi, iddialar sonrası sessizliğini bozdu, çıkan haberlere sosyal medya üzerinden sitem etti.

Acun Ilıcalı’dan Melisa adında bir kızı olan Şeyma Subaşı, ilişkileriyle konuşulmaya devam ediyor. Eylül ayında ikinci evliliğini bitiren Subaşı’nın iş insanı İzzet Antebi’ye gönlünü kaptırdığı, ikilinin bir mekanda görüldüğü iddia edildi. Antebi, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

5 AYLIK EVLİLİĞİNİ BİTİRDİ

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz Ağustos ayında nikah masasına oturdu. Çift, Marakeş’teki düğünden sonra balayı için önce Japonya ardından Bali’ye gitti. Ancak sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ve görkemli düğün yaparak çok konuşulan ikilinin mutluluğu uzun sürmedi. Alsaloussi ile Subaşı, 5 aylık evliliklerini 29 Eylül’de görülen duruşmayla noktaladı.

Şeyma Subaşı ile birlikte olduğu iddia edilen İzzet Antebi ateş püskürdü

‘İZZET ANTEBİ İLE GÖRÜLDÜ’ İDDİASI

Boşandıktan sonra adı yeni isimlerle anılmaya başlayan Şeyma Subaşı’nın son olarak iş insanı İzzet Antebi ile birlikte olduğu iddia edildi. İkilinin bir mekanda samimi şekilde eğlenirken görüldüğü öne sürüldü. 

Şeyma Subaşı ile birlikte olduğu iddia edilen İzzet Antebi ateş püskürdü

Söz konusu iddiaların ardından İzzet Antebi, sosyal medya hesabından açıklama yaparak çıkan haberleri yalanladı. Paylaşımında ise şu sözlerle sitem etti: 

“Hakkımda bugün çıkan haber tüm detayları ile gerçek dışıdır. Bahsi geçen kişi ile yan yana bile gelmedim, hatta orada olduğundan dahi haberim yoktu. Hiçbir doğruluk payı olmayan bu haber hakkında pek tabii ki hukuki olarak ne gerekirse yapılacaktır. Bu kadar gerçekten uzak bir haber ile insanları meşgul etmek, üzmek, hayatlarını etkilemek bu kadar kolay olmamalı.”

Konuyla ilgili Şeyma Subaşı ise herhangi bir açıklama yapmadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...