Serenay Sarıkaya’nın seçim kombininin fiyatı gündem oldu, yorumlar gecikmedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fotoğraf: İhlas Haber Ajansı

MAGAZİN Haberleri

Beşiktaş’ta oy kullanan Serenay Sarıkaya, 106 bin TL'lik kombiniyle dikkat çekti. Sosyal medyada gündem olan Sarıkaya’nın kıyafeti hakkında pek çok yorum geldi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dün 60 milyondan fazla seçmenin katılımıyla gerçekleşti. Yüzde 84.88'lik oranla katılımın sağlandığı seçimlerde 191 binden fazla sandıkta oy kullanıldı. 

Uzun zamandır ‘Oy verin’ diyerek çağrı yapan ünlü isimler de sabahın erken saatlerinde sandık başına gitti. ‘Aile’ dizisi oyuncusu Serenay Sarıkaya ise Beşiktaş Lütfü Banat 1059 numaralı sandıkta oyunu kullandı. 

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Sarıkaya, “Heyecanlıyız, bayağı bir sıra bekledim. Hepimiz için hayırlısı olsun. Hepimize iyi gelecek olan olsun” şeklinde konuştu. 

KOMBİN FİYATI ORTAYA ÇIKTI

Başarılı oyuncunun salaş seçim kombini de dikkat çekti. Sade bir siyah elbise ve bot giyen Sarıkaya'nın kombin fiyatı da ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun elbisesi 3 bin TL, çantası 77 bin 343 TL, botu ise 25 bin 353 TL.

Serenay Sarıkaya’nın seçim kombininin fiyatı gündem oldu, yorumlar gecikmedi

Bu gündelik, salaş gözüken kombinin tamı tamına 105 bin lira değerinde olduğunu öğrenen kullanıcılardan yorumlar gecikmedi. Sosyal medyada takipçileri “Oy vermeye bile bu pahalı kombinle gidiyorsa özel günlerde ne giyiyor kim bilir” şeklinde yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...