Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin barışacak

Düzenleyen:
Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin barışacak

MAGAZİN Haberleri

Ankara Gordion avm, bir ilke imza atarak astroloji meraklılarını festivalde buluşturdu 1-5 mayıs tarihleri arasında düzenlenen ‘astro Fest’in konuğu ünlü astrolog Zeynep Turan oldu.

Turan, önümüzdeki günlerde Ünlüler dünyasını sarsacak aşklar ve boşanmalar gündeme gelebileceğini söyledi. İlk  haberi ise 

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin yakın zamanda biten ilişkileri üzerine oldu. Zeynep Turan; Serenay ve Kerem aşkında ikinci rövanş olacağı ve ünlü çiftin barışacağını söyledi.

Aslı Enver Ve Murat Boz’un çocukları olacak

Zeynep Turan; Aslı Enver ve Murat Boz aşkıyla ilgili şunları söyledi. “Bu birliktelik  2019 yılında mutlu sona ulaşacak. Bebek haberi ile düğün haberi birbirine karışacak” dedi.. 

Futbol dünyasının önemli isimlerinden 
Arda Turan ve Caner Erkin’le ilgili konuşan Turan; Arda Turan  ve Caner Erkin’in kariyerleri yön değiştirebileceğini ve yeni sezonda farklı takımlarda yer alabileceklerini söyledi. 2019 yılının ikinci yarısında tüm Türkiye’nin futbolu konuşacağı olaylar yaşanacağınıda konuşmalarına ekledi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...