Seren Serengil'den korkutan açıklama: Ece Erken'in durumu kötü

Düzenleyen:
Seren Serengil'den korkutan açıklama: Ece Erken'in durumu kötü

MAGAZİN Haberleri

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken'in son durumunu Seren Serengil anlattı. Serengil, Erken'in giderek kötüleştiğini, hiç iyi olmadığını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu, gözyaşları içinde toprağa verilirken Ece Erken'in güçlükle ayakta durduğu görüldü. Arkadaşı Seren Serengil ise geçtiğimiz günlerde Ece Erken'in iyi olmadığını söylemişti, bugün Erken'e dair yeni açıklamalar yapan Serengil, durumunun iyi olmadığını yineledi anlattıkları sevenlerini kahretti. 

"YAZIKTIR YARALAMAYIN"

Seren Serengil, Ece Erken'in iyi olmadığını şu sözlerle ifade etti:

"Hiç de sizin bildiğiniz gibi değil. Yazıktır bu kızı yaralamayın. Eteğimdeki taşları dökmek zorunda olmak istemiyorum. Annesi ilaç vermek istemiyor. İlaçları içine iç çamaşırına saklıyor tuvalette düşüyor, oralardan alıp içiyor. Kendinde değil. Yaşamak istemiyor. Canımız acıyor elimizden bir şey gelmiyor, bir şey söylemek istemiyor.''

Seren Serengil'den korkutan açıklama: Ece Erken'in durumu kötü

NİHAT DOĞAN ECE ERKEN'E ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER SÖYLEMİŞTİ
Nihat Doğan, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından Ece Erken'i hedef aldı ve 'Top çevirme' diyerek şunları söyledi:

''Ece soru işaretleri oluşturup net açıklama yapmıyor. Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Kim bu işin içinde. Kocam bu yüzden öldürüldü de... Kaç para için kocan öldürüldü Ece? Acını paylaşıyorum sana sabır diliyorum ama bu kirli ilişki ağını açık açık anlat. Belki Benan hanım da bilmek istiyordur. Bunlar bu işi hallettiler ganimeti paylaşamadılar mesele bu."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...