Seray Sever’den aile pozu: İkiz bebeklerinin yüzünü ilk kez gösterdi

Düzenleyen:
Seray Sever’den aile pozu: İkiz bebeklerinin yüzünü ilk kez gösterdi

MAGAZİN Haberleri

48 yaşındaki sunucu ve oyuncu Seray Sever, Nisan ayında anne olmuştu. Sever, defalarca tüp bebek tedavisi gördükten sonra ikiz bebekleri Sofia ve Alya’yı kucağına almanın sevincini yaşamıştı.

Ünlü isim, eşi ve ikiz kızlarıyla kamera karşısına geçerek ‘aile pozu’ verdi. Çektirdikleri fotoğrafları ise sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan oyuncu Seray Sever, daha önce 8 kez tüp bebek tedavisi görmüştü. Sever, geçtiğimiz Nisan ayında kızlarını kucağına aldı.

“Çok uzun zamandır anne olmak için emek verdim. Allah'a çok dua ettim dualarım da kabul oldu” diyen Sever ikiz kızları Sofia ve Alya’nın yüzünü ilk kez gösterdi.

Instagram’da 480 bin takipçisi bulunan ve sosyal medya hesabını aktif kullanan Sever, eşi ve kızlarıyla fotoğraflarını paylaştı.

Ünlü sunucu paylaşımında “Allah'ım nazarlardan korusun. Alya'm ve Sofia'm. Nefesim, kalp atışım. Kızlarımızın ilk fotoğrafları. Her saniye aşkla, heyecanla, duygu dolu geçiyor. Rabbim bütün evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın, bizleri de onlara” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...