Şendul Şaban’daki Kemal Sunal’ın kızını oynayan ufaklık herkesin yakından tanıdığı biri çıktı… Gerçeği öğrenenler şaşırıyor

Düzenleyen:
Şendul Şaban’daki Kemal Sunal’ın kızını oynayan ufaklık herkesin yakından tanıdığı biri çıktı… Gerçeği öğrenenler şaşırıyor

MAGAZİN Haberleri

‘Hababam Sınıfı', 'Çöpçüler Kralı', 'Şabanoğlu Şaban', 'Üç Kağıtçı' gibi birçok yapımda rol alan Kemal Sunal, ‘Şendul Şaban’ filminde de başrol üstlenmişti. Gösterime girdiği dönemden bu yana büyük beğeni toplayan filmde ünlü oyuncuya küçük bir kız eşlik etmişti. O dünyalar tatlısı minik kız öyle biri çıktı ki öğrenenlerin ağzı açık kalıyor. İşte duyunca şaşıracağınız o gerçek…

Kemal Sunal’ın 1985 yapımı filmi Şendul Şaban, işsiz kalan evli ve iki çocuk babası Şaban'la sekreter eşinin komik hikayesini anlatıyordu.
Oldukça sürükleyici olan bu filmde Kemal Sunal'a Nevra Serezli ve Halit Akçatepe gibi oyuncular da eşlik ediyordu. Sevilen yapımın yönetmen koltuğunda ise sinemanın efsanesi Kartal Tibet vardı.
Gösterime girdiği dönemden bugüne ilgiyle izlenen filmde Kemal Sunal'ın kızını canlandıran çocuk oyuncu, aslında çok yakından tanıdığımız biri çıktı.

Bu dünyalar tatlısı kızın kim olduğunu öğrenenler şaşırmaktan kendini alamıyor.


Şendul Şaban filmindeki küçük kız Kemal Sunal'ın gerçek kızı Ezo Sunal'dan başkası değil.
 

Kemal Sunal ile aynı filmde oynayan o minik oyuncu başarılı ismin gerçek hayattaki kızı Ezo Sunal.

 

Oyunculuk, editörlük ve sunuculuk gibi pek çok işi aynı anda götüren Ezo Sunal, şimdilerde anneliğin tadını da çıkarıyor.

Usta oyuncunun kızı 2014 yılından beri birlikte olduğu müzisyen Ömer Öztüyen ile 2018'de evlenmişti.
 

Bir kız çocuğu sahibi Sunal, babası Kemal Sunal'a duyduğu özlemi her fırsatta dile getiriyor.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...