Senaryoda sonu yazıldı: Mahkum dizisinin Cemre’si ‘elvada’ diyor

Düzenleyen:
Senaryoda sonu yazıldı: Mahkum dizisinin Cemre’si ‘elvada’ diyor

MAGAZİN Haberleri

FOX TV'nin son sezona damgasını vuran başarılı dizisi Mahkum ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Onur Tuna, Seray Kaya gibi isimlerin rol aldığı dizide beklenmedik bir ayrılık yaşanacağı söylentiler arasında. Peki, hangi oyuncu Mahkum dizisine veda edecek? İşte detaylar…

Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran FOX TV’nin sevilen dizisi Mahkum, yayın hayatına devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve başarılı senaryosu ile adından söz ettiren dizi ile ilgili şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı.

SERAY KAYA, MAHKUM’DAN NEDEN AYRILIYOR?

'Defendant' dizisinden uyarlanan aksiyon dram türündeki Mahkum dizisinde yakın zamanda izleyicileri şoke edecek bir ayrılık yaşanacak. Dizide Cemre karakterini canlandıran güzel oyuncu Seray Kaya'nın senaryoda hikayesinin sona erdiği öğrenildi. Onur Tuna'nın canlandırdığı Savcı Fırat'a yardım eden Cemre karakterinin öyküsü 2 hafta sonra sona erecek. Ünlü oyuncu Seray Kaya yakın zamanda diziden ayrılacak. Mahkum’un başrol oyuncusunun diziden gidecek olması herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Senaryoda sonu yazıldı: Mahkum dizisinin Cemre’si ‘elvada’ diyor

Seray Kaya (Cemre) -  Onur Tuna (Fırat) - Hayal Köseoğlu (Sasha)

MAHKUM DİZİSİNİN KONUSU

Fırat Bulut, İstanbul Adliye'sinde görevli bir cumhuriyet savcısıdır. Başarılı bir savcı olan Fırat, eşi Zeynep ve beş yaşındaki kızı Nazlı'yla mutlu bir hayat yaşar. Ancak bir gün uyandığında son dört ayda olanları hiçbir şekilde hatırlamadan kendisini cezaevinde bulur. En son anısı, kızının doğum gününü kutladığı gecedir. Şok ve dehşet içinde, karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını fark eder. İkinci duruşması yaklaşmaktadır ve müebbet cezasına çarptırılmıştır. Karısını ve kızını gerçekten öldürmüş müdür? Cumhuriyet savcısı Fırat Bulut’un hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır. Barış Yesari'nin evinde bir genç kız öldürmüştür. Hafızası geçici olarak mı yoksa sonsuza dek mi kaybolmuştur teşhis konulamayan Fırat Bulut, masumiyetini kanıtlamak için hem hatırlamak hem hayatta kalmak hem de cezaevinden kaçmak zorundadır.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...