Sen kendine ne yaptın böyle! Ünlü oyuncuyu görenler tanıyamadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MAGAZİN Haberleri

Yakın zamanda bir dijital platformda yeniden yayınlanacak olan 1 Kadın 1 Erkek dizisinin başarılı yüzünü görenler tanıyamadı. Güzel oyuncu Demet Evgar, Instagram hesabından yüzüne filtre uygulayarak paylaştığı video ile dolgu ve botoksu fazla kaçıran isimleri espri konusu yaptı.

Demet Evgar’ın yayınladığı video sosyal medyada çok konuşuldu. Evgar’ın paylaşımı kısa sürede yayıldı, videoyu gören kullanıcılar yorum yağmuruna tuttu.

Fazla estetiği desteklemeyen kişiler “Bir de hiçbir şey yaptırmıyorum ‘yüz yogası’ sadece demiyorlar mı?” , “Dolgu değil arı sokmuş” ,  “Bu estetiği yapanlar yaşlanınca nasıl olacaklar merak ediyorum” gibi yorumlar yaptı. Başarılı oyuncunun kimlere gönderme yaptığı ise merak konusu oldu.

Sen kendine ne yaptın böyle! Ünlü oyuncuyu görenler tanıyamadıDemet Evgar

GÜLSE BİRSEL'DEN BENZER PAYLAŞIM

Daha önce başarılı senarist ve oyuncu Gülse Birsel de benzer bir paylaşım yapmıştı. Botoks uygulamasını fazla kaçıran isimleri tiye alan Birsel, sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü senarist, yüzlerini estetikle doldurup ‘doğal’ olduğunu söyleyenlerle dalga geçmişti.

Sen kendine ne yaptın böyle! Ünlü oyuncuyu görenler tanıyamadıİşte o paylaşım…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...