Selçuk Yöntem’den yeni Aşk-ı Memnu yorumu… Tek cümleyle yetindi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Selçuk Yöntem’den yeni Aşk-ı Memnu yorumu… Tek cümleyle yetindi

MAGAZİN Haberleri

Bihter adıyla filmi çekilen Aşk-ı Memnu’da daha önce Adnan karakterini canlandıran Selçuk Yöntem, bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. Aşk-ı Memnu’nun yeniden çekilmesine dair soruya usta oyuncunun verdiği cevap dikkat çekti.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya gibi isimlerin paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisi, bir döneme damga vurmuştu. Tekrar bölümleri yayınlanan dizinin ‘Bihter’ adıyla filmi çekiliyor. 

13 yıl önce final yapmasına rağmen hâlâ konuşulan Aşk-ı Memnu'nun filmi çok yakında dijital platformlarda seyirciyle buluşacak.

Selçuk Yöntem’den yeni Aşk-ı Memnu yorumu… Tek cümleyle yetindi

Çekimleri hızla devam eden ve merakla beklenen filmin başrolünde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonat, Hande Ataizi, Ebru Özkan gibi isimler yer alıyor.

TEK CÜMLELİK YORUM

'Aşk- Memnu'da 'Adnan' karakterine hayat veren usta oyuncu Selçuk Yöntem, geçtiğimiz gün Kuruçeşme’de görüntülendi. Taksi beklediğini görülen Yöntem, röportaj vermek istemedi.

Posta Gazetesi’nde yer alan haberde; ünlü oyuncu, 'Aşk-ı Memnu'nun tekrardan çekilmesi hakkındaki sorulara; "Ne güzel düşünmüşler, olabilir" demekle yetindi.

İŞTE YENİ ADNAN ZİYAGİL

Filmde Adnan Ziyagil’i canlandıracak oyuncu belli olmuştu. Unutulmaz karaktere daha önce sayısız projede rol alan 43 yaşındaki Osman Sonant hayat verecek.

Selçuk Yöntem’den yeni Aşk-ı Memnu yorumu… Tek cümleyle yetindi

Dizideki Adnan karakteri sosyal medyada gündem olurken kullanıcılar da ikiye bölünmüştü. Bir kısım Osman Sonat’ı bu rol için yakıştırırken, bir kısım da ünlü oyuncuyu uygun görmedi.

Kullanıcılardan “Adnan’ın ikonik gülüşünü nasıl yapacak?” , “Ters köşe ve şahane seçim” , “Bihter aklın varsa Adnan’dan ayrılmazsın” şeklinde yorumlar geldi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...