Şehit ağabeyini böyle uğurladı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Şehit ağabeyini böyle uğurladı

MAGAZİN Haberleri  / DHA

MARDİN'de, PKK'lı teröristlerin Cevizlik Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 24 yaşındaki jandarma astsubay çavuş Adem Algın, memleketi Adana'da toprağa verildi. Şehidin erkek kardeşi Samet Algın, omuzuna Türk bayrağı asarak ağabeyini asker selamıyla uğurladı.

Astsubay çavuş Adem Algın için Sabancı Merkez Camisi'nde tören düzenlendi. Törene, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6'ıncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ramazan Akyürek ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ayakta durmakta güçlük çeken şehidin annesi Gülay, babası Selam, kardeşleri Samet ve Ebru Algın ile 1 yıl önce nişanlandığı Bahar Arslan'ı askeri görevliler ve yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehidin annesi Gülay Algın, sürekli şehidin nişanlısının elini tutarak acısını dindirmeye çabaladı.
TABUTA SARILIP AĞLADI
Adana İl Müftüsü Arif Gökce'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından 16 yaşındaki kardeşi Samet Algın tabuta sarılıp gözyaşı döktü. 
Güçlükle teselli edilmeye çalışılan Samet Algın omuzuna Türk bayrağı asıp ağabeyini asker selamı ile son yolculuğunu uğurladı. 3 yıllık asker olan şehidin cenazesi götürüldüğü Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şehit ağabeyini böyle uğurladı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...