Seda Sayan 7. kez evleniyor mu? İddialara cevap geldi

Düzenleyen:
Seda Sayan 7. kez evleniyor mu? İddialara cevap geldi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın, yedinci kez nikah masasına oturacağı iddia edildi. Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük olan ve beraber çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten’in evlilik teklifine ‘evet’ dediği büyük ses getirdi. İddiaların ardından ünlü şarkıcı Ökten ile aralarında bir şey olmadığını sadece birlikte çalıştıklarını söyledi.

Seda Sayan hayatına tam 6 evlilik sığdırdı. Ünlü şarkıcı daha önce artık evlenmeyi düşünmediğini söylemişti ancak Sayan'ın, tekrar nikah masasına oturacağı iddia edildi. Ünlü şarkıcının 7. kez evlilik kararı alması magazin dünyasının gündemine oturdu. 59 yaşındaki şarkıcının, birlikte çalıştığı kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten’in evlilik teklifine ‘evet’ dediği ve hazırlıklara başladığı söylendi.

‘EVLENECEK ZAMAN TAM BU ZAMANMIŞ’

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda, "Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim" demişti.

Seda Sayan 7. kez evleniyor mu? İddialara cevap geldiSeda Sayan - Çağlar Ökten

ALTI KEZ EVLENDİ

Seda Sayan, Mayıs 1987'de ilk eşi Rıdvan Kılıç'la evlendi, Aralık 1987'de boşandı. 1990 yılında evlendiği ikinci eşi Sinan Engin'den ise 1995 yılında boşandı. Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül ile üç yıl süren bir birliktelik yaşayan Sayan, üçüncü eşi Soner Yapcacık ile 25 Ağustos 1998'de evlendi ve Ocak 1999'da boşandı. Dördüncü eşi Tuncay Kıratlı ile Nisan 2000'de evlendi ve Ocak 2001'de boşandı.  Seda Sayan daha sonra futbolcu Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür ile 2004 yılında evlendi ve bir yıl sonra boşandı. Türkücü Nihat Doğan ile bir dönem evliliğin eşiğinden dönen Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan'la 1 Şubat 2008’de evlendi, Şubat 2010’da boşandı.

EVLİLİK İDDİASINI YALANLADI

Seda Sayan, hakkındaki evlilik iddiasını yalanladı. Sayan, 2. sayfa programına gönderdiği ses kaydında "Her ay beni başka bir isimle sevgili misin diye arıyorsunuz. Yıl olmuş 2022, sen bana sevgili diyorsun. Çağlar benim programdaki orkestramdaki solistim. Aynı zamanda da sahnedeki vokalistim. Çağlar'la birlikte yapımcılık yapmaya başladık. Albüm çıkartıyorum başka bir şey de yok" ifadelerini kullandı.

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR?

Müzisyen Çağlar Ökten Mersin’de doğdu. Annesi ev hanımı, babası ise elektrik teknisyeni olarak çalışmıştır. Çok küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir. 7 yaşından beri şarkı söyleyen Ökten, sahne kariyerine dayısının işlettiği düğün salonunda başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Ökten, Sayan'ın sunduğu televizyon programında solistlik yapıyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...