Seda Akgül kimdir? | Seda Akgül 'Gel Konuşalım' programından ayrıldı mı?

Düzenleyen:
Seda Akgül kimdir? | Seda Akgül 'Gel Konuşalım' programından ayrıldı mı?

MAGAZİN Haberleri

Seda Akgül ayrılık kararı ile gündeme bomba gibi düştü. TV8 ekranlarında yayınlanan magazin programı Gel Konuşalım'da sunuculuğu Hakan Ural ile üstlenen Seda Akgül, programdan ayrıldığını açıkladı. Sevilen sunucu Seda Akgül TV8 ekranlarındaki programa veda ettiğini duyurdu. Peki Seda Akgül kimdir?

Seda Akgül ayrılık kararı verdi, magazain gündemi sarsıldı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'in sevilen magazin programı 'Gel Konuşalım'ın sunucularından olan Seda Akgül programdan ayrıldığını açıkladı. Sunucu arkadaşı Hakan Ural ile vedalaşan Seda Akgül yaptığı açıklama ile Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti. Akgül, “Acun Ilıcalı başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin” dedi. Peki Seda Akgül kimdir?

Seda Akgül Gel Konuşalım’dan Neden Ayrıldı?

Ünlü sunucu büyük umutlarla başladığı TV8’de ki ekran serüvenine nokta koydu. Seda Akgül’ün bu ayrılık kararı magazin kulislerinde şok etkisi yapsada neden böyle bir karar aldığı anlaşılamadı. Gelen bilgilerde kanal ile bir problem yaşadığı bilgisi yer alsa da şuan için bu bilgi teyit edilmedi.

Seda Akgül Kimdir?

17 haziran 1971 ankara doğumlu olan Seda Akgül, 180 cm boyundadır. Türk sunucu, akademisyen ve yazar olarak kariyerine devam eden Akgül, TED koleji mezunudur. Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümü mezunu olan Akgül, mütercim tercümanlık görevinde bulunmuştur.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...