Scarlett Johansson'ın yeni filminin çekimleri başladı

Düzenleyen:
Scarlett Johansson'ın yeni filminin çekimleri başladı

MAGAZİN Haberleri

Scarlett Johansson'ın başrol oynadığı bilim kurgu filmi "Ghost In The Shell"in çekimleri Yeni Zelanda'da başladı.

Paramount Pictures ve DreamWorks Pictures'dan yapılan açıklamaya göre, yönetmenliğini Rupert Sanders'ın üstlendiği film, 31 Mart 2017'de ABD'de vizyona girecek.

Kodansha Comics manga dizisinden esinlenilen filmin oyuncu kadrosunda Takeshi Kitano, Juliette Binoche , Michael Pitt, Pilou Asbaek yer aldı.
Avi Arad, Ari Arad ve Steven Paul'ün yapımcısı olduğu filmin yazarı ve illüstratörü Masamune Shirow, görüntü yönetmenliğini ise Jess Hall, yapım tasarımcı Jan Roelfsve kostüm tasarımcılar Kurt Swanson ile Bart Mueller (“THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY – PARTS 1& 2”) yapıyor.
Bilim kurgu türündeki film, 9. Birlik özel görev gücünün başında yer alan, özel operasyonlardan sorumlu benzersiz insan-saybörg hibritin hikayesini konu alıyor.
Kendisini en tehlikeli suçluları durdurmaya adamış olan 9. Birlik, tek amacı Hanka Robotic'in siber teknolojideki girişimlerini yok etmek olan bir düşmanla karşı karşıya kalıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...