Şarkıcı Özgün'den 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü'nde anlamlı bağış

Düzenleyen:
Şarkıcı Özgün'den 21 Mart Down Sendromu  Farkındalık Günü'nde anlamlı bağış

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Özgün, sosyal medya hesabından 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’ne özel bir kampanya başlattığını açıkladı. Özgün, 23 Mart doğumlu oğlu Ediz'in yaklaşan yeni yaşı için başlattığı kampanyada topladığı parayı Down sendromlu çocukların eğitimine bağışlayacak.

Yaptığı şarkılarla büyük ses getiren Özgün, Down sendromlu çocuklar için anlamlı bir kampanya başlattı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan şarkıcı, “Herkese merhaba, 23 Mart oğlumuz Ediz'in doğum günü ve biliyorsunuz 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü. Biz bu sene de Ediz'e en anlamlı doğum günü hediyesinin Down sendromlu çocukların eğitimine destek vermek olduğunu düşündük ve onun adına bu bağış kampanyasını başlattık! Sizler de kampanyamıza destek olarak Down sendromlu çocukların eğitim hayatına değer katabilirsiniz!” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Özgün'den 21 Mart Down Sendromu  Farkındalık Günü'nde anlamlı bağışÜnlü şarkıcının Down Sendromlu çocukların eğitimi için başlattığı kampanya...

“ALLAH BİZE BİR MELEK GÖNDERDİ”

Ünlü pop şarkıcısı, 2012'de kendisi gibi müzisyen Nida Karaçar ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin bu evliliğinden Ediz adını verdikleri oğulları hayata merhaba dedi. Down sendromlu olarak dünyaya gelen Ediz hakkında konuşan Özgün, şunları söylemişti.
 
“Bu durumu hastalık olarak görmüyorum. Benim için önemli olan bunu duyduğum an değil; Ediz'i kucağıma ilk aldığım zaman hissettiklerimdi. Çok acayip bir şeydi; sanki kalbi avuçlarımda atıyordu. Biz bir bebek bekliyorduk, Allah bize bir melek gönderdi.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...