Şarkıcı Hakan Peker siyasete giriyor: Hangi partiye katılacağına ilişkin açıklama yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: Odatv
- Güncelleme:
Şarkıcı Hakan Peker siyasete giriyor: Hangi partiye katılacağına ilişkin açıklama yaptı

MAGAZİN Haberleri  / Odatv

90’lar popun önemli isimlerinden şarkıcı Hakan Peker, siyasete atılmaya karar verdi. Peker, hangi partiden aday olacağına ilişkin açıklama yaptı.

Uzun süre önce şarkıcılık kariyerini sonlandıran Hakan Peker, rotayı siyasete çevirdi. Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasete gireceğini açıklayan Peker, Karabük’ün Safranbolu ilçesinde belediye başkanlığına adaylığını koyacak.

“YILDA 10 KEZ GİDER GELİRİM”

Odatv’de yer alan habere göre; Peker, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peker, "Benim annem Eflanili. Eflanili de Karabük’ün bir ilçesi. Safranbolu da aynı şekilde öyle. Ben Safranbolu’ya çok gidip geliyorum. Yılda en az on kere gider gelirim.” dedi.

“HAK ETTİĞİ YERDE OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM”

Peker sözlerini şöyle sürdürdü;

O yörenin çocuğuyum, o havayı teneffüs ettim orada çok arkadaşım var. Safranbolu Dünya Miras Kenti olduğu için hakkettiği yerde olduğunu düşünmüyorum.

“30-40 MİLYON TURİST GETİRİLEBİLİR”

Safranbolu için 30-40 milyon turist getirilebileceğini söyleyen Peker, ilçenin sanat ve kültür alanında daha iyi yerlere taşınabileceğini belirtti.

HANGİ PARTİDEN ADAY OLACAK?

Peker, hangi partiden aday olacağına ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"Şu anda özellikle görüştüğümüz bir parti yok. Birtakım ufak tefek görüşmeler oluyor ama direk ben yapmıyorum bu görüşmeleri daha çok yakınlarım, arkadaşlarım o işle ilgileniyorlar.” diyen Peker,  sözlerini şu şekilde tamamladı;

Şu an bir parti ile görüşmek için erken. Belki bir partiyle seçime gidebiliriz belki de partiyle olmazsa bağımsız girebilirim. Ama her şekilde önümüzdeki yerel seçimlere gireceğiz.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Odatv
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...