Sandra Bullock’u yıkan haber hayat arkadaşından geldi! Duyanın gözyaşları sel oldu...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sandra Bullock’u yıkan haber hayat arkadaşından geldi! Duyanın gözyaşları sel oldu...

MAGAZİN Haberleri

Hollywood'un ünlü oyuncularından Sandra Bullock'un erkek arkadaşı Bryan Randall, 57 yaşında hayatını kaybetti. Randall’ın üç yıldır ALS hastalığıyla mücadele ettiği ortaya çıktı.

"Kör Nokta" filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan ünlü oyuncu Sandra Bullock'un hayat arkadaşı Bryan Randall hayatını kaybetti, haberi duyan yakınları gözyaşlarına boğuldu. 57 yaşında hayatını kaybeden fotoğrafçının üç yıldır ALS hastalığıyla mücadele ettiği öğrenildi.

ACI HABERİ AİLESİ PAYLAŞTI

Randall’ın ölüm haberini ailesi, "Bryan Randall'ın ALS ile üç yıllık bir savaşın ardından 5 Ağustos'ta huzur içinde hayata veda ettiğini büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Bryan, ALS ile olan yolculuğunu gizli tutmayı seçti ve onunla ilgilenen bizler de bu isteğini yerine getirmek için elimizden geleni yaptık” sözleriyle duyurdu.

Aile yayınladıkları bildiride, “Bu hastalıkta bizimle birlikte yol alan yorulmak bilmeyen doktorlarımıza ve çoğu zaman kendi ailelerini feda ederek bizlerle birlikte olan muhteşem hemşirelerimize son derece minnettarız. Şu anda Bryan'a veda etmenin imkânsızlığını kabullenmek ve kaybın acısını yaşayabilmek için mahremiyet talep ediyoruz” ifadelerine de yer verdi.

Sandra Bullock’u yıkan haber hayat arkadaşından geldi! Duyanın gözyaşları sel oldu...

2015 YILINDAN BERİ BİRLİKTEYDİLER

İlişkilerini gözden uzakta yaşamayı tercih eden Sandra Bullock ile Bryan Randall, 2015 yılından beri birlikteydi. İkili, Bullock'un oğlu Louis'nin doğum gününde tanışmıştı. Randall son olarak 2020 yılında kameraların karşısına çıkmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...