Sanatçı Şener Şen'in yeğeni gözaltına alındı | Şener Şen'in yeğeni kimdir?

Düzenleyen:
Sanatçı Şener Şen'in yeğeni gözaltına alındı | Şener Şen'in yeğeni kimdir?

MAGAZİN Haberleri

Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda yeni bir gelişme daha yaşandı. Ünlü sinema sanatçısı Şener Şen'in yeğeni de operasyon kapsamında gözaltına alındı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda gözaltındaki 187 kişi sorguya alınırken, sabah saatlerinden itibaren sorguda olan Adnan Oktar'ın hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öne sürüldü. Operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında Şener Şen'in yeğeni Aslı Süme Efeoğlu'nun da bulunduğu ve sorgusunun sürdüğü bildirildi.

ASLI SÜME EFEOĞLU KİMDİR?

Aslı Süme Efeoğlu'nun 24 yıldır Adnan Oktar'ın yanında olduğu biliniyor. Notre Dame de Sion kolejinde okuyan Aslı Süme Efeoğlu, İstanbul Üniversitesi’nde Çalışma Ekonomisi bölümünü bitirmişti. Şener Şen, Aslı Süme Efeoğlu'nun dayısıdır. (Habertürk)

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...