Salon bu sloganla inledi!

Salon bu sloganla inledi!

MAGAZİN Haberleri

Van AK Parti il kongresinde konuşan Ahmet Davutoğlu büyük bir coşku ile karşılandı, salon "Başbakan Ahmet, millet sana emanet" sloganları ile inledi.

AK Parti il kongresi için Van'a giden Başbakan Ahmet Davutoğlu büyük bir coşku ile karşılandı.Ferit Melen Havalimanında Vali Aydın Nezih Doğan, AK Parti Van milletvekilleri, kurum müdürleri ve partililer tarafından karşılanan Başbakan Davutoğlu, partisinin 5. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Van Fuar ve Kongre Merkezine hareket etti.
Havaalanından ayrıldığı sırada yol kenarında bekleyen vatandaşları selamlayan Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, burada araçtan inerek çocukları terör örgütü tarafından dağa kaçırılan bir grup aileyle görüştü.
"KAÇIRILAN ÇOCUKLARIN HESABINI SORACAĞIZ"
Kendisinden yardım isteyen aileler için "Bacılarımızın acısı dinene kadar bu konuda gayret sarf edeceğiz" diyen Davutoğlu, dağa kaçırılan tüm çocukların hesabının sorulacağını ve terör örgütünün elinden kurtarılacağını söyledi.
"BAŞBAKAN AHMET MİLLET SANA EMANET"
Ziyaretlerinden sonra AK Parti Van il kongresinde konuşan Ahmet Davutoğlu konuşmasının büyük bir bölümünü çözüm sürecine ayırdı. Kongre salonunda yaşanan coşku nedeni ile Başbakan'ın sık sık sözleri kesildi. Vatandaşların "Başbakan Ahmet millet sana emanet" sloganı ile konuşmasını kesen Davutoğlu "Bu kutlu dava da siz gençlerimize emanet" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...