Salih Kalyon Barış Manço oldu

Salih Kalyon Barış Manço oldu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Salih Kalyon, Atalay Demirci'nin filmi için Barış Manço oldu. Makyaj ve kostüm eşliğinde canlandırdığı Manço, görenleri hayrete düşürdü

Türk sinemasının usta oyuncularından Salih Kalyon, Atalay Demirci'nin ilk filmi 'Güvercin Uçuverdi'de herkesi şaşırtacak bir imaja büründü. 27 Mart'ta vizyona girecek filmde Yüksel Güvercin'in (Atalay Demirci) aşık olduğu Sema (Tuvana Türkay) karakterinin babası Sezai Taşkın'ı canlandıran Salih Kalyon, rol gereği sıkı bir Barış Manço hayranı olduğundan filmde sevdiği sanatçıyı canlandırdı. Manço kostümleri giyen ve uzun saçlarıyla kamera karşısına geçen Kalyon, yüzükleriyle de Manço'dan ayırt edilemedi. 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa' şarkısını söyleyerek dans da eden Kalyon için 2 saat makyaj ve hazırlık yapıldı. Filmin finalinde oyuncunun yanına gelen Japon turistlerle Manço'ya bir nevi saygı duruşu yapıldı.
Salih Kalyon Barış Manço oldu

Afişte de Barış?Manço'lu kare
Filmin afişi de görücüye çıktı. Manço karakterini çok seven Kalyon, afişte de tiplemesiyle yer aldı. Güvercin Uçuverdi, pilot olmak isteyen Yüksel Güvercin'in sevdiği kıza ulaşmak için başından geçen komik olayları anlatıyor.
Salih Kalyon Barış Manço oldu





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...