Şakşuka Tarık Rock'n Coke'ta

Şakşuka Tarık Rock'n Coke'ta

MAGAZİN Haberleri

Bugün Hezarfen Havaalanı'nda başlayacak '10. Rock'n Coke Festivali'nde sahne alacak isimlerin arasına sürpriz bir kişi dahil oldu.

Bugün Hezarfen Havaalanı'nda başlayacak "10. Rock'n Coke Festivali"nde sahne alacak isimlerin arasına sürpriz bir kişi dahil oldu. Şakşuka şarkısıyla şöhreti yakalayan Tarık Mengüç; yoğun istek üzerine The Prodigy, Arctic Monkeys, Hurts, Editors, EllieGolding gibi dünyaca ünlü isimlerle birlikte seyircinin karşısına çıkacak. Mengüç, festivale özel şarkı yapıp "Ben neden yokum?" diye sitem dolu bir klip çekmişti. Mengüç, şarkısında, "Gerekirse biz de rock söyleriz/Gerekirse DJ'le eğleniriz/Çok istiyorsan kafa sallarız/Çadırı da kurarız da göbeği de atarız" siteminde bulunmuştu. Bu arada, 3 gün sürecek festivalin 10 bin kişilik kamp alanı biletleri tükendi. Rock'n Coke'ta tam kombine 140 TL, kombine-kamp biletleri ise 180 TL'den satışta.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...