Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşinin son pozu sosyal medyayı salladı: Otobüs şoförü oluyor

Düzenleyen:
Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşinin son pozu sosyal medyayı salladı: Otobüs şoförü oluyor

MAGAZİN Haberleri

Eski Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. D sınıfı otobüs ehliyeti aldığını duyuran Yağmur Sarıoğlu’nun otobüs önünde çektirdiği pozla sosyal medya yıkıldı. Kullanıcılar ‘Artık takımı taşırsın’ şeklinde yorumlar yaptı.

Özel bir havayolu şirketinde pilot olarak görev yapan Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, otobüs şoförü olmaya hazırlanıyor. Sarıoğlu, Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak D sınıfı otobüs ehliyeti aldığını duyurdu.

Galatasaray takım otobüsünün önünde poz veren Yağmur Sarıoğlu, paylaştığı fotoğrafın altına “Uzun zamandır yapılacaklar listemde olan D sınıfı Otobüs ehliyetimi aldığımı daha güzel bir görselle paylaşamazdım” notunu düştü.

Fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tutan takipçiler, “Artık sen götürürsün Galatasaray takımını” şeklinde yorumlar yaptı.

YAĞMUR SARIOĞLU KİMDİR?

1984 doğumlu olan Yağmur Sarıoğlu, Hacettepe Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümü mezunu. Üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan Sarıoğlu, pilot olmak için eğitim aldı. Yağmur Sarıoğlu, özel bir havayolu şirketinde yardımcı pilot olarak görev yapıyor. Eski futbolcu Sabri Sarıoğlu ile evli olan Yağmur Sarıoğlu 3 çocuk annesi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...