Sabri Reyiz'in zor anları

Sabri Reyiz'in zor anları

MAGAZİN Haberleri

Galatasaraylı futbolcular Sabri Sarıoğlu ve Aydın Yılmaz, eşleri Yağmur ve Ekin'le Cihangir'deki Mona'daydı,Erken geldikleri mekanı gece terk ettiler.

nbsp;Galatasaraylı futbolcular Sabri Sarıoğlu ve Aydın Yılmaz, eşleri Yağmur ve Ekin'le Cihangir'deki Mona'daydı.Eşleriyle birlikte keyifli bir akşam geçiren yıldız futbolcular erken geldikleri mekanı gece 01:30'da terk etti. Mekanın içerisinde çalınan slow ağırlıklı şarkılara eşlik eden ekip aşk tazeledi. Mekandan çıkışta objektiflere birlikte poz veren ekip, daha sonra araçlarına geçti. Aydın Yılmaz'ın kendisine 680.00 TL'ye son model Range Rover Vogue marka jip aldığı görüldü. Plakasını da özel yaptıran yıldız futbolcu kendisinin eşinin ve kızlarının baş harflerinden oluşan plakasıyla dikkat çekti. Galatasaray'ın büyük kaptanı Sabri Sarıoğlu ise, aracına geçtiğinde büyük bir sürprizle karşılaştı. Takım arkadaşıyla aynı marka ve model jipi olan Sabri Sarıoğlu'nun mekana geldiğinde teslim ettiği anahtarının vale görevlisi tarafından karıştırılıp Aydın Yılmaz'a verdiği ortaya çıktı. Yaklaşık 10 dakika aracının başında anahtarın gelmesini bekleyen Sabri ve Yağmur Sarıoğlu çifti, olayın kameralar önünde yaşanmasıyla keyifleri kaçtı. Uzun bekleyişin ardından gelen anahtarla vale görevlisi Sabri Sarıoğlu'ndan özür dileyerek anahtarı teslim etti. Geçtiğimiz aylarda da Ferrari Italia marka son model aracının aynasını açamayarak valeden yardım alan Yağmur Sarıoğlu'nun suratındaki ifade adeta "Hep mi bizi buluyor bu olaylar" gibiydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...