Rihanna’dan aile pozu: Kırkı çıkmadan bebeğini gösterdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Rihanna’dan aile pozu: Kırkı çıkmadan bebeğini gösterdi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuklarını kucaklarına alan Rihanna ve ASAP Rocky çifti, kameralar karşısına geçti. Pozlarına hayranlarından beğeni ve yorum yağdı.

Rihanna’nın oğlu RZA Athelston Mayers’tan sonra bir bebeği daha oldu. Dünyaca ünlü şarkıcı, ikinci çocuğunun fotoğraflarını çok geçmeden paylaştı.

Şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz yıl ilk bebeğini kucağına almıştı. 13 Mayıs 2022’de doğum yapan ünlü isim uzun süre bebeğinin ismini açıklamamış ve yüzünü göstermemişti. Doğumdan 1 yıl sonra objektif karşısına geçen şarkıcı, oğluyla çekilen kareleri basına servis etmişti. Ardından ASAP Rocky’den olan bebeğin RZA Athelston Mayers olduğu açıklanmıştı.

‘KIZ MI ERKEK Mİ’ TARTIŞMASI

Oğlu konusunda koruyucu bir tutum sergileyen Rihanna, ikinci bebeğinde kural bozdu. Ağustos ayında ikinci çocuğunu kucağına alan şarkıcı, çok geçmeden bebeğin yüzünü gösterdi. Yayınlanan kareler tartışmaları da beraberinde getirdi. Çiftin bebeklerinin cinsiyetinin ne olduğu konusunda farklı görüşler ortaya atıldı. İlk olarak bebeğin kız olduğu öğrenilmiş, daha sonra ise erkek olduğuna yönelik haberler çıkmıştı. 

‘İSYAN GÜL’ İLE KAMERA KARŞISINDA

Cinsiyet konusu henüz net değil ancak bebeğin adının ‘Riot Rose’ olduğu öğrenildi. Kelimeler sırasıyla ‘İsyan’ ve ‘Gül’ anlamına geliyor. İsmi dikkate alındığında bebeğin kız olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünenler çoğunlukta.

Rihanna’dan aile pozu: Kırkı çıkmadan bebeğini gösterdi

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...