Rihanna ikinci çocuğuna hamile, iddialar doğru çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rihanna ikinci çocuğuna hamile, iddialar doğru çıktı

MAGAZİN Haberleri

Grammy ödülü sahibi Barbadoslu şarkıcı Rihanna önceki gece Super Bowl'da sahneye çıktı. Kırmızı bir kıyafet tercih eden ünlü şarkıcının belirgin karnı dikkat çekti. İlk çocuğunu geçtiğimiz mayıs ayında kucağına alan Rihanna’nın şovu göz doldururken, hamilelik söylentileri de gündemine oturdu. İddialar sonrası açıklama yapan özel temsilci, haberi doğruladı.

57. Super Bowl karşılaşmasının devre arasında dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna sahneye çıktı.  Barbadoslu sanatçının içine giydiği kırmızı taytın üstüne çektiği kabarık ve parlak kırmızı tulumdan belirginleşen karnı dikkat çekti. Bu görüntü ‘Rihanna hamile mi?’ sorusunu akıllara getirdi. Hakkında hamilelik iddiaları çıkan şarkıcı ile ilgili performans sonrasında ünlü şarkıcının ikinci çocuğunu beklediği iddiaları bizzat özel temsilcisi tarafından doğrulandı.

Rihanna, 13 Mayıs’ta Los Angeles'ta ilk çocuğunu dünyaya getirmişti. Oğlunu kucağına alan şarkıcı, büyük bir sevinç yaşamıştı. Rihanna, bebeğinin yüzünün göründüğü kareleri uzun süre sonra paylaşmıştı.

Rihanna ikinci çocuğuna hamile, iddialar doğru çıktı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...