Reytingleri süpüren Yalı Çapkını’na yeni oyuncu! Yakışıklı isim kadroya dahil oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Reytingleri süpüren Yalı Çapkını’na yeni oyuncu! Yakışıklı isim kadroya dahil oldu

MAGAZİN Haberleri

Başarılı oyuncu Mine Tugay’ın ardından Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını’na bir konuk oyuncu daha geliyor. Kadroya dahil olan Fırat Çelik, dizide ‘Efe’ karakterini canlandıracak.

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Emre Altuğ, Çetin Tekindor'un başrolü paylaştığı Yalı Çapkını dizisine bir konuk oyuncu daha geliyor.

Burcu Alptekin’in yönettiği dizinin kadrosuna son olarak Mine Tugay ‘Defne’ rolüyle konuk olmuştu. Tugay’ın ardından diziye ‘Efe’ karakteriyle Fırat Çelik katıldı.

Reytingleri süpüren Yalı Çapkını’na yeni oyuncu! Yakışıklı isim kadroya dahil oldu

DİZİDE 5 BÖLÜM YER ALACAK

Birsen Altunyaş’ın haberine göre Fırat Çelik’in hayat vereceği Efe karakteri, diziye 17. Bölümde dahil olacak. Yurt dışından gelen Efe, nefes nefes olayların yaşandığı Mehmet Barış Günger’le Erhan Tuncer’in yazdığı dizide ortalığı fena karıştıracak. Ünlü oyuncunun yaklaşık 5 bölüm dizide kalması planlanıyor.

YALI ÇAPKINI KONUSU

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı etkileyecektir.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...