Reytingler'de 'O Ses Türkiye' birinci geldi

Düzenleyen:
Reytingler'de 'O Ses Türkiye' birinci geldi

MAGAZİN Haberleri

Reyting sonuçları açıklandı.Cumartesi akşamının en çok izleneni 'O Ses Türkiye' reyting listesinde ilk sırayı almayı başardı.Acun Ilıcalı'nın tüm yapımları izleyici tarafından büyük ilgi görmekte öyle ki özeti bile ikinci oldu.

5 Kasım Cumartesi akşamının reyting sonuçları belli oldu ve TV 8'in sevilen O Ses Türkiye programı birinci olurken onu O Ses Türkiye'nin özet bölümü takip etti. Cumartesi akşamının üçüncüsü ise Kalbimdeki Deniz dizisi oldu.

'SEKSENLER' 4. SIRADA

Seksenler bu hafta dördüncü sıraya yerleşirken, Fox Ana Haber reyting sıralamasında beşinci oldu. Reyting sonuçlarında bunların dışında ilk 10'a sırasıyla Altınsoylar, Show Ana Haber, ATV Ana Haber, Aşk Laftan Anlamaz ve Kanal D Ana Haber girdi. İşte 5 Kasım tarihli reyting sonuçları, ilk 20'deki diziler ile programların reytingleri ve payları…

Reytingler'de 'O Ses Türkiye' birinci geldi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...