Reyting yarışına yenik düştü: Son Nefesime Kadar için final kararı

Düzenleyen:
Reyting yarışına yenik düştü: Son Nefesime Kadar için final kararı

MAGAZİN Haberleri

Çarşamba akşamları FOX TV'de ekranlara gelen ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay'ın yer aldığı 'Son Nefesime Kadar' dizisi, reyting oranlarında beklenen başarıyı gösteremeyince final kararı aldı.

Yayın hayatına büyük umutlarla başlayan ve başrollerinde birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı 'Son Nefesime Kadar' dizisinden kötü haber geldi. Çarşamba akşamları ekrana gelen, Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi rekortmen dizilerle rekabete giren yapım, beklenen başarıyı gösteremedi.

5'İNCİ BÖLÜMDE VEDA EDECEK

Sezon başından bu yana 7 dizisine son veren FOX TV'de bir dizi daha reyting kurbanı oldu. İddialara göre 'Son Nefesime Kadar' için final kararı verildi. Dizinin 5'inci bölümü ile ekranlara veda edeceği belirtiliyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Begüm Birgören ve Rojda Demirer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...