Reis ekibinden Suriye'ye yardım

Düzenleyen:
Reis ekibinden Suriye'ye yardım

MAGAZİN Haberleri

'Reis' filminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı canlandıran oyuncu Reha Beyoğlu,yapımcısıyla birlikte Suriye'ye 6 TIR'lık insanı yardım gönderdi.

Reis filminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı canlandıran Reha Beyoğlu ve yapımcı Fatih Ay'dan anlamlı davranış! Ekip Halep'in doğusundan tahliye edilen sivillere yönelik temin ettiği 6 TIR'lık insani yardımı, Suriye'ye gönderdi. Haleplilerin dramına sessiz kalamadıklarını belirten Beyoğlu, yaptığı açıklamada Suriyeli ailelerin yanında olmak için Reyhanlı'ya geldiklerini söyledi. Topladıkları yardımları Halepli ailelere gönderdiklerini anlatan Beyoğlu, "Onların dertleriyle dertleniyoruz. Ben de bugün 6 TIR'lık yardım organizasyonuna katıldım.

Reis ekibinden Suriye'ye yardım

Suriye'deki dram bitsin

Kardeşlerimizin ihtiyaçlarını giderecek olan yardımları Reyhanlı'dan uğurladık. Mutlu olduk" dedi. Oyuncu ayrıca Suriye’de yaşanan dramın bir an önce bitmesini diledi.  

Reis ekibinden Suriye'ye yardım

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...