Reaksiyon'da veda sinyali

Reaksiyon'da veda sinyali

MAGAZİN Haberleri

Star Tv'nin sevilen dizisi Reaksiyon, önümüzdeki hafta hayranlarını üzecek bir ayrılığın sinyalini verdi

Dizinin en çok beğenilen karakterlerinden Nehir Erdoğan, 22 Kasım'da mahkemenin verdiği kararla 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Kamuoyunca tanınan isimlere yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu kapsamında daha önce gözaltına alınan ve 'içici olduğu' gerekçesiyle dosyası ayrılan Nehir Erdoğan, 'kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak' suçundan ceza almış, ancak mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar vermişti. Erdoğan, 5 yıl içerisinde suç işlemezse, ceza verilmemiş sayılacak.


8. BÖLÜM FRAGMANI VEDA GİBİ
Reaksiyon dizisinde savcı Duygu karakterini canlandıran Nehir Erdoğan'ın cezaevine girmemesi hayranlarına rahat bir nefes aldırırken, dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak 8. bölüm fragmanı güzel oyuncunun sevinlerini endişelendirdi. Fragmandaki sahneler, Duygu'nun, dizide amcası Yavuz'un kirli işlerini çözdüğünü ortaya koyuyor ve infaz öncesi kareler yer alıyor. Fragman, aldığı ceza sonrası oyuncunun diziden ayrılacağı şeklinde yorumlanıyor.


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...