Reaksiyon, Kurtlar Vadisi'ne döndü

Reaksiyon, Kurtlar Vadisi'ne döndü

MAGAZİN Haberleri

Star TV ekranlarında yayınlanan Reaksiyon dizisi adeta Kurtlar Vadisi'ne döndü. Yeni bölümde 2 oyuncu ölerek diziye veda etti.

Erdal Beşikçioğlu ve İbrahim Çelikkol'un başrollerinde oynadığı Reaksiyon dizisinin önceki bölümlerinde Savaş Özdemir'in canlandırdığı Ferhat ve Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı Duygu karakterleri ölerek diziye veda etmişti.
nbsp;
Reaksiyon'nun bu hafta yayınlanacak bölümünde Fatih Paşalı'nın canlandırdığı Fazıl, Yavuz'un eline geçiyor ve ölerek diziye veda ediyor. Fatih Paşalı ile birlikte diziye veda bir diğer isim de Deniz Sarıbaş'ın canlandırdığı Avukat Zerrin karakteri oldu. Duygu'yu öldüren Yavuz'un baş düşmanı Deli İbrahim'in son kurbanı Avukat Zerrin.
nbsp;
Duygu'nun öldürülmesinin ardından Zerrin'in öldürülmesi Yavuz'u çılgına çevirecek. Reaksiyon dizisinin bir sonraki bölümü aksiyon dolu olacak.


KURTLAR VADİSİNE DÖNDÜ


10 yıldır ekranların en iddialı dizilerinden biri olmayı başaran ve bu sezon Atv'de rekorlar kıran 'Kurtlar Vadisi Pusu', ekran yolculuğunda birçok ilginç olaya imza attı. Bu güne kadar tam 78 ana karakterin öldüğü dizi takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Reaksiyon dizisi de henüz 8 bölüm yayınlanmasına rağmen yaşattığı ölümlerle Kurtlar Vadisi'nden geri kalmadı. 8. bölümü yayınlanan dizide 4 ana karakter şimdiden öldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...