Rapçi Eypio hastanelik oldu: Apar topar ameliyata alındı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Rapçi Eypio hastanelik oldu: Apar topar ameliyata alındı

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü rap şarkıcısı ve söz yazarı Eypio, konser öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Apar topar ameliyata alınan isim, hastane odasından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

‘Günah Benim’ , ‘Beton Duvar’ , ‘Urgan’ gibi albümleriyle bilinen ve sanatçılarla yaptığı düetlerle alkış alan Eypio lakaplı rapçi Abdurrahim Akça hayranlarını korkuttu. Sahne öncesi karın alt kısmında yoğun ağrı duyan ve sancılanan şarkıcı hastaneye kaldırıldı.

Rapçi Eypio hastanelik oldu: Apar topar ameliyata alındı

APANDİSİTİ PATLADI 

Sancıları giderek artan rapçi Eypio’nun doktorlar tarafından yapılan tetkikler sonucu apandisitinin patladığı anlaşıldı. Apar topar ameliyata alınan şarkıcı, operasyon öncesi yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

“Apandisit patladı. Ameliyattan sonra görüşürüz. Arayan, ziyaret eden herkese teşekkür ederim.”

“AMELİYATIM İYİ GEÇTİ”

Ameliyatı başarılı geçen rapçi, sonrasında bir paylaşım daha yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Paylaşımına ise “Arayan, ziyarete gelen herkese teşekkürler. Doktoruma ve sağlık ekibine de teşekkür ediyorum. Ameliyatım iyi geçti ve bugün hastaneden çıktım. Kısa bir dinlenme sonrası konserlere devam” notunu düştü. 

Rapçi Eypio hastanelik oldu: Apar topar ameliyata alındı

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...