Rahatsızlığını açıklayan Ali Atay’ın setlerden uzak durma nedeni ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Rahatsızlığını açıklayan Ali Atay’ın setlerden uzak durma nedeni ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Son olarak FOX TV’de yayınlanan ‘Son Yaz’ dizisinde yer alan Ali Atay, uzun süredir ekranlardan uzak olma nedenini açıkladı.

İkinci Bahar, Eşref Saati, Leyla ile Mecnun gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Ali Atay, en son FOX TV’de ekrana gelen ‘Son Yaz’ dizisinde ‘Savcı Selim Kara’ rolünü canlandırmıştı. Atay, son dönemde neden dizi çekmediğini açıkladı.

2019 yılında meslektaşı Hazal Kaya ile dünya evine giren oyuncu ve yönetmen Ali Atay, aynı yıl ilk bebeği Fikret Ali'yi kucağına aldı. Geçtiğimiz Mart ayında ikinci kez babalık duygusunu tadan oyuncu, önceki gün Şişli'de düzenlenen bir etkinlikte sinema seyircisi ile bir araya geldi ve kendisine sorulan sorulara açık yüreklilikle cevap verdi. 

Rahatsızlığını açıklayan Ali Atay’ın setlerden uzak durma nedeni ortaya çıktı

“DAĞILMA SENDROMUNA YAKALANDIM”

Uzun zaman sonra görüntülenen Ali Atay, bir süredir ekrandan uzak kalmasının nedenini soranlara “Dağılma sendromuna yakalandım” dedi.

Gecce.com’da yer alan haberde; televizyon setlerinin yoğun temposu nedeniyle yorulduğunu belirten Atay, bu süre zarfında ailesine daha fazla zaman ayırmak istediğini vurguladı. Televizyon işinin zor olduğunu belirten Atay, “6 gün boyunca sette çalışıyorsun ve fiziksel olarak çok yoruluyorsun. Bir gün bile çocuklarımı göremediğimde onları özlüyorum. Televizyon, insanı tüketen bir iş” şeklinde konuştu.

REKLAM TEKLİFLERİNE YEŞİL IŞIK

Eşi Hazal Kaya ve çocuklarıyla reklam projelerinde yer alıp almayacaklarına dair ise “Eşim ve çocuklarımızla birlikte reklam teklifleri alıyoruz. Ancak bu teklifleri kabul edip etmeme konusunda Hazal'la henüz bir karara varamadık. Şartlar uygun olursa bu tür projelerde yer alabiliriz” şeklinde yeşil ışık yaktı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...