Rafet El Roman kısırlaştırma ameliyatı olduğunu itiraf etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Rafet El Roman kısırlaştırma ameliyatı olduğunu itiraf etti

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kendisinden 24 yaş küçük Yasemin Gergeç ile birliktelik yaşayan Rafet El Roman, kısırlaştırma ameliyatı olduğunu itiraf etti.

Romantik şarkılarıyla müzik dünyasında yer edinen popçu Rafet El Roman, çapkınlıklarıyla da magazin dünyasında konuşulan isimlerden biri. Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da gündeme gelen isim, ses getirecek bir açıklama yaptı.

“KENDİ TERCİHİMLE ÖNLEMİNİ ALDIM”

“Artık çocuğum olmayacak” diyen 55 yaşındaki şarkıcı, kısırlaştırma ameliyatı olduğunu açıkladı. Sabah Gazetesi’ne röportaj veren Rafet El Roman, şunları söyledi:

“Oğlum Edvan doğduğu zaman kızlarım psikolojik olarak zor bir süreç yaşadı. Annem de beni bu konuda uyardı. Aile toplantısı yaptık. Kızlarım, kardeşlerim ve annemle konuşarak, tıbbi olarak kendi tercihimle bunun önlemini aldım. Evlatlarım ve ailemin huzuru için bunu gönüllü olarak yaptım.”

“İLİŞKİLERİM 6 AYDAN FAZLA SÜRMEDİ”

Rafet El Roman, hayatı boyunca üç kadına aşık olduğunu söyleyerek, “Kime aşık olduysam, hepsiyle sonsuza kadar birlikte olacağımı düşünerek yaşadım fakat 6 yıldan fazla sürmedi ilişkilerim” dedi.

EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK YAKTI

Kız arkadaşı Yasemin Gergeç  ile arasındaki 24 yaş fark nedeniyle eleştirilen şarkıcı, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, “Birbirlerine duygusal olarak bağlı insanların aşkla ve yaşla sınırlandırılmaması gerekir. İnsanlar ister istemez yaş farkı olunca her türlü düşünceye kapılabiliyorlar. Yargılamamak lazım” diye konuşmuştu.

Rafet El Roman kısırlaştırma ameliyatı olduğunu itiraf etti

Rafet El Roman'ın kızları Su ve Şevval

Rafet El Roman1996'da Miss Turkey güzeli seçilen Tuğba Altıntop ile aynı yıl dünyaevine girmişti. Bu evlilikten Su ve Şevval adını verdikleri iki kızı bulunan çift 2023 yılında boşandı. Ünlü şarkıcının sevgilisi Yeşim Eryıldırım’dan 2010 Yılında Edvan adında bir oğlu oldu. Roman, 2014 yılında ise Ceren Kaplakarslan ile Almanya'da evlendi, ikili 2017 yılında boşandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...