Pqueen kimdir? Pqueen kaç yaşında? Twitch yayıncısı Pelin Baynazoğlu'nun hastalığı ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Pqueen kimdir? Pqueen kaç yaşında? Twitch yayıncısı Pelin Baynazoğlu'nun hastalığı ne?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Twitch yayınlarıyla tanınan Pqueen lakaplı fenomen kansere yakalandığını açıkladı. Sosyal medya fenomeni Pqueen kimdir? Pqueen kaç yaşında? aramaları hız kazandı. Twitch yayıncısı Pqueen’in gerçek adı ve hayatı merak ediliyor. İşte Pqueen hakkında bilinen detaylar…

Milyonlarca  takipçi kitlesi bulunan Twitch yayıncısı Pqueen lakaplı Pelin Baynazoğlu, YouTube hesabından yayınladığı videoda meme kanserine yakalandığını ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. Bu gelişme üzerine Pqueen’i merak eden herkes Pqueen kimdir?  Pqueen kaç yaşında? Pelin Baynazoğlu hastalığı ne durumda sorularını soruyor. Kanser haberiyle sevenlerini üzen Pqueen’in gerçek adı hayatı ve kanser açıklaması detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

PQUEEN KANSERE Mİ YAKALANDI?

Twitch yayıncısı Pqueen lakaplı Pelin Baynazoğlu, YouTube hesabından yayınladığı videoda meme kanserine yakalandığını ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.Yayınladığı video ile Hem anne hem de baba tarafında kanser geçmişi bulunduğunu söyleyen Twitch yayıncısı Pqueen, memesinde bir kitle fark ettikten sonra doktora başvurduğunu ve bu sürecin ardından da meme kanseri teşhisi konulduğunu söyledi. Kanseri çok erken bir aşamada fark eden Pelin Baynazoğlu, "12 Kasım'da duştayken sağ mememde bir kitle fark ettim. Kitle ağrılıydı ve elime çok net bir şekilde geliyordu. Ondan 1 ay önce yine elime bir kitle gelmişti ama sonra baktığımda hissetmemiştim. Genel cerrah hemen ultrasona baktı ve sağ mememe geçtiğimde bir sessizlik oldu ve kitle olduğunu söyledi. Lenflerime sıçramamıştı. Acil ameliyat olmak istedim. Benden çok hızlı bir şekilde kitle alındı. Buna şans mı denir, fazla panikleyerek hızlı hareket etmek mi denir, bir yerde verilmiş sadaka mı denir bilmiyorum. Ancak ben bu kitleyi çok erken yakaladım ve şu anda iyileşme sürecindeyim" dedi.

Pqueen kimdir? Pqueen kaç yaşında? Twitch yayıncısı Pelin Baynazoğlu'nun hastalığı ne?

PQUEEN KİMDİR?

Pqueen lakabı ile bilinen fenomenin ferçek adı Pelin Baynazoğlu. 18 Temmuz 1992 yılında doğmuştur. Pqueen küçük yaşlarından itibaren yirmili yaşlarına kadar TRT Çocuk ayrıca Gençlik Halk Dansları Topluluğunda dans etmiştir. Ankara'da doğan ve büyüyen Pqueen, internet kafede oynadığı GTA Vice City oyunu ile oyun dünyasına atıldı.

Pelin Baynazoğlu Kütahya'da yaşamaktadır. İktisat bölümü mezunu olan Pelin, Dumlupınar Üniversitesinde Pedogojik Formasyon eğitimi almıştır. 15 Ekim 2017'de arkadaşlarının desteğiyle Twitch'de yayınlara başlayan Pelin Baynazoğlu, "Pqueen" adıyla 2019 yılının başlarında NoobStar programıyla iyice ivme kazanmış ve Twitch'te fenomen haline gelmiştir.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...