Polat çiftine bir darbede avukatlarından! İtirafçı oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Polat çiftine bir darbede avukatlarından! İtirafçı oldu
MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

MASAK soruşturmasında "kara para aklama" suçundan tutuklanan Dilan ve Engin Polat çiftine bir şok da beraber çalıştıkları ve kendileri ile birlikte gözlatına alınan avukatlarından geldi. Etkin pişmanlıktan faydalanmak amacıyla savcıya ifade veren Polat çiftini avukatı Ahmet Gün, sahte faturalar ve Polat ailesinin örgüt içindeki konumlarına dair itiraflarda bulundu.

MASAK'ın soruştuması sonrası 'kara para aklama' suçundan 5 Kasım’da tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, iki gün önce de şarkıcı Banu Parlak’a ait güzellik merkezinin kurşunlanması olayıyla ilgili ifade vermek için çıkarıldıkları mahkemede yeniden tutuklandı.

POLAT ÇİFTİNE ŞOK ÜSTÜNE ŞOK!

Kararı duyan Dilan Polat’ın gözyaşları dökerek “Engin’cim bizim suçumuz yok. Bunları Allah'a havale ediyorum” derken, yaşadığı şokla bir süre dizlerinin üstüne çöktü.

Polat çiftine ikinci şok ise avukatlarından geldi. 

AVUKATLARI İTİRAFÇI OLDU

Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ile bahis ve şans oyunları düzenlenmesi kanunlarına muhalefet suçlarından tutuklanan Polat çiftinin hem muhasebe işlerine bakıp hem de avukatlığını yapan Ahmet Gün de 5 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bugün etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen Gün savcıya ifade verdi.

3 SAAT İFADE VERDİ

Ahmet Gün'ün 3 saat süren ifadesinde, savcıya sahte faturalar hakkında bilgi verdiği, Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ve Sezgin Polat'ın örgüt içindeki konumlarını anlattığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...