Peş peşe doğum yapan Sinem Kobal sessizliğini bozdu! Her şeyi tek tek anlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Peş peşe doğum yapan Sinem Kobal sessizliğini bozdu! Her şeyi tek tek anlattı

MAGAZİN Haberleri

İki kez doğum yaptıktan sonra setlere geri dönme kararı alan Sinem Kobal, verdiği röportajda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncu Kobal, ‘zor bir tecrübe’ diye tanımladığı anneliğini anlattı.

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan oyuncu Sinem Kobal, 2020 yılında Lalin'i 2022 yılında da Leyla'yı kucağına aldı. Doğum kilolarını veren ve eski formuna geri dönen Kobal, şimdilerde setlere geri dönmeye hazırlanıyor. 

Doğum nedeniyle uzun süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal, InStyle dergisinin ağustos sayısı için kamera karşısına geçti. Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile ilişkisini, anneliği ve günlerinin nasıl geçtiğini paylaştı.

“İKİMİZDE KENDİ İÇİMİZDE KALMAYI SEVİYORUZ”

Kenan İmirzalıoğlu ile özel hayatlarını kameralardan uzak yaşamayı tercih eden Sinem Kobal, şöyle konuştu:

“Kenan’la hayata bakış açımız, işimiz, özel hayatımız konusundaki düşünce ve isteklerimiz birbiriyle örtüşüyor. Kenan işinde çok başarılı, takdir ettiğim ve gurur duyduğum bir oyuncu. İkimiz de mümkün olduğunca kendi içimizde kalmayı seviyoruz. Çocuklarımız olduktan sonra bu daha da önemli hale geldi, çünkü büyürken özel alanları olsun istiyoruz.

Peş peşe doğum yapan Sinem Kobal sessizliğini bozdu! Her şeyi tek tek anlattı

“PEŞ PEŞE ANNE OLMAK HEM GÜZEL HEM ZOR”

İki kız çocuğu annesi olan Kobal, değişen yaşamını şöyle anlattı: “Anneliğim daha çok yeni. Lalin 2.5 yaşında, Leyla 14 aylık. Ayaklarım yeni yeni yere basıyor. Peş peşe anne olmak hem çok güzel hem de çok zor bir tecrübe. Özellikle ilk dönem hayatında her şey onlar oluyor. Yetmeye, öğrenmeye, anlamaya çalışıyorsun. Şimdilerde daha keyifli hale gelmeye, yerine oturmaya başladı her şey. Lalin ve Leyla da birbirleriyle daha fazla iletişim kuruyor artık.”

“SENARYO OKUYORUM”

Kobal setlere döneceğini de açıkladı: “Senaryo okumaya başladım. Beni heyecanlandıracak bir hikâye bulduğumda döneceğim.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...