Pastada pişti oldular… Fiyatı dudak uçuklattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Pastada pişti oldular… Fiyatı dudak uçuklattı

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Seda Sayan, eşi ve yakın dostlarıyla kutlama yaparak pasta kesti. Sayan’ın kestiği pasta geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Hadise’nin pastasıyla pişti oldu. Pastanın fiyatını duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

5 ay evli kaldığı Mehmet Dinçerler’den geçtiğimiz günlerde boşanan Hadise, zor günleri geride bıraktı. Doğum gününü kutlayan ünlü isim, yakın dostlarının katıldığı bir parti düzenledi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hadise, doğum gününden kareleri kişisel sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Şarkıcı, fotoğrafların altına, “İyi ki doğdum ben. Fenomen bir kadınım. Olağanüstü bu kadın benim” notunu düştü.

SEDA SAYAN DA AYNI PASTAYI KESTİ

Mavi Kadın’ın haberine göre Seda Sayan ile Hadise pasta piştisi oldu. Mekanın özel günler için hazırladığı pasta, birkaç gün sonra şarkıcı Seda Sayan için de getirildi.  

Sayan, eşi Çağlar Ökten, yakın dostları Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün katıldığı organizasyonda pastayı kesti.

Pastada pişti oldular… Fiyatı dudak uçuklattı

FİYATI 15 BİN TL

3 katlı görkemli pastanın fiyatı da ortaya çıktı. Restoranın pasta için belirlediği ücretin 15 bin TL olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...