Özlem Yılmaz'ın eşinden boşanma açıklaması

Özlem Yılmaz'ın eşinden boşanma açıklaması
MAGAZİN Haberleri

4 yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Özlem Yılmaz'ın eşi Ahmet Ayar sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Ahmet Ayar, boşanmanın ardından ortaya atılan iddialara Instagram sayfasına yazdığı notla cevap verdi: "Eşim Özlem Ayar ile mayıs ayında karşılıklı anlaşmalı olarak evlilik birliğimizi sonlandırmış bulunuyoruz. Kendisi 4 yıl boyunca can yoldaşım, dert ortağım olmuştur ve hayatım boyunca da öyle olacaktır. Geleceğimizle ilgili bu karar hususunda bilgilendikten sonra yalnızca bizi ilgilendiren bu ayrılıkla ilgili rencide edici ileri geri yorumla yapılmamasını rica ederiz. Sevgi ve saygı ile..."


Özlem Yılmaz da şu açıklamayı yapmıştıi: "Değerli Ahmet Ayar ile evliliğimizde yol ayrımına geldik. Ahmet Ayar ile 1.5 yıl önce gerçekleştirdiğimiz evliliğimizi yürütmeye çalıştık ama geçen süreç sonucunda anlaşarak ayrılma kararı aldık. Beraber geçirdiğimiz kıymetli zaman için öncelikle Ahmet'e ve yanımızda olan bütün dostlarımıza teşekkür ederim. Konuyla ilgili farklı haber ve yorumlara itibar etmemenizi rica ederim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...