Özlem Yıldız: Sinan çat kapı geliyor

Özlem Yıldız: Sinan çat kapı geliyor

MAGAZİN Haberleri

Özlem Yıldız, biten evliliği ve eski eşiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özlem Yıldız bu sabah konuk olduğu bir canlı yayında biten evliliği ve eski eşi Sinan Serter'le ilgili açıklamalarda bulundu.


"ÇOCUĞUMUZU VE BENİ HEP ZİYARETE GELİR"
"Bizimki kavgalı gürültülü bir bitiş olmadı." diyen güzel televizyon yıldızı "Sürekli iletişim halindeyiz. Çok yakın oturuyoruz. Sinan haber vermeden çat kapı geliyor. Bazen 'Gelmeden haber versene' deyip takılıyorum. Bazılarınca yadırganır bir durum bu ama gün içinde çocuğumuzu ve beni ziyarete hep gelir. Çocuğuyla çok ilgili bir babadır.


"YENİDEN BARIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"
Bazen nasıl davranacağımı bilemiyorum. Göz önünde olduğum için ikilem yaşıyorum. Çok ortak arkadaşımız var. İster istemez aynı ortamlarda bir araya geliyoruz. Şu anda kalbimi çarptıran biri yok ama hayatıma biri girerse ne olur bilmiyorum. Herhalde daha dikkatli olurum. Birbirimize olan saygımızı kaybetmeden büyük kavgalar etmeden ayrıldık. Eski eşime yeniden geri dönüşü düşünmüyorum. Şu an arkadaşça ilişkimiz gayet güzel gidiyor. Başım sıkışsa bana koşacak ilk insan olduğunu bilmek güzel." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...